Kampeer regelement


Aankomst en vertrek:
Aankomst na 14:00 uur en vertrek voor 12:00.

Tarieven:
De tarieven van onze mini camping zijn gebaseerd op de SVR richtlijnen.

Huisvuil:
Dit dient uitsluitend in dichtgebonden zakken te worden gedeponeerd in de vuilcontainer naast het toiletgebouw. Glas, plastic en papier aub scheiden in de daarvoor bestemde bakken.

Toiletemmers/chemische toiletten:
Deze kunnen worden geledigd in de daarvoor aangewezen plaats. Wij stellen het op prijs dat u het netjes houdt.

Sanitair:
Daar de aanwezige toiletten en badkamer door iedereen worden gebruikt, verzoeken wij ook iedereen om er samen zorg voor te dragen dat beide na gebruik schoon en netjes achterblijven voor de volgende gebruiker.

Huisdieren:
Uitsluitend in overleg en dienen ten alle tijden aangelijnd te zijn. Uitlaten buiten het erf/kampeerterrein. Wij verzoeken u vriendelijk er zorg voor te dragen, dat ze geen hinder veroorzaken voor uw medekampeerders.

Bezoekers:
Bezoekers dienen zich te melden en 1 euro per persoon per dag te betalen.

Auto’s:
Deze kunnen worden geparkeerd op de parkeerplaats. Auto’s bij de kampeerplek zijn alleen voor laden en lossen toegestaan. Gebruik van de bolderkar stellen wij zeer op prijs.

Rusttijd:
Geldt op onze camping tussen 23.00 en 07.00 uur. Komt u laat terug of gaat u vroeg weg, het zou fijn zijn als u dit even meldt.

Aansprakelijkheid:
Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing en dergelijke van zich op onze camping bevindende goederen of voor ongevallen van mens en dier. Voor verzekering van bijvoorbeeld uw tent of caravan tegen storm, brand, diefstal en dergelijke dient u zelf zorg te dragen.
Ook het betreden van erf en stallen geschiedt op eigen risico; besef dat De Nieuwe Bosplaats naast een camping ook een boerderij is, waar gewerkt wordt met vee en allerlei landbouwwerktuigen welke een gevaar kunnen opleveren voor de eventueel onoplettende campinggast;

Betreden van het erf graag in overleg en wij adviseren kinderen niet zonder begeleiding te laten rondlopen.
Share our website